VELKOMMEN TIL KVARØY

Indre Kvarøy i Lurøy kommune er et aktivt lokalsamfunn med barnehage, skole, pub, restaurant og gode kommunikasjoner. På øya ligger hjørnesteinsbedrifen Kvarøy Fiskeoppdrett med daglig leder Alf Gøran Knutsen i spissen. Bedriften er i vekst og dette har også ført til at samfunnet på øya vokser. Kvarøy Sjøhus er opprettet av samme eiere og har gjort sitt til at det i store deler av året er mange turister som besøker øya.

De to bedrifene søker nå etter nye ansatte. Kanskje er du den rette?

STRANDRYDDER

FOR HAV OG STRENDER I VÅRT NÆROMRÅDE

SOMMERJOBB 2018

Vi jobber for ei bærekraftig havbruksnæring og satser nå på nye områder.

Vi søker en engasjert og pålitelig strandrydder. Du vil delta i vår kampanje for å rydde strender i området rundt Kvarøy og er ansvarlig for kampanjen.

FØLGENDE KVALIFIKASJONER VEKTLEGGES:

  • Båtførersertifikat og erfaring fra båtkjøring
  • Gode samarbeidsevner og evne til å jobbe selvstendig
  • Engasjement og interesse for arbeidet som utføres
  • Søker må være mellom 16 - 19 år

VI TILBYR:

Du vil delta i vår kampanje for å rydde strender i området rundt Kvarøy og er ansvarlig for kampanjen. Vi vil sørge for alt av arbeidsutstyr og bekledning, samt opplæring i bruk av dette. Selskapet tilbyr bosted ved behov. Lønn etter avtale.

SØKNADSFRIST
Søknad med kopi av båtførerbevis sendes innen 25. juni til:

Nærmere opplysninger kan rettes til:
Alf-Gøran Knutsen
tlf. 970 73 532
alf@kvaroy.no

Kvarøy Sjøhus AS
8743 Indre Kvarøy

Kvarøy Fiskeoppdrett AS er et lokalt eid laksoppdrettsselskap etablert i 1976. Vi har 4 konsesjoner og driver disse fordelt på 4 lokaliteter. Vi har tilsammen 20 ansatte fordelt på land og sjø. Selskapet driver også med egen eksport av fisk til markedet.